Araç Asansörleri

Günümüzde toplu yaşam alanları ve araçların artması ile binaların inşaat harici yatay alan azlığı nedeni ile yerden tasarruf etmek adına  özel otopark çözümleri geliştirilmiş olup, bunun sonucunda araç asansörü ihtiyacı ortaya çıkmıştır. 

Araç Asansörleri, konut ve iş merkezlerinde , otoparklarda, otomotiv firmalarında, araç servislerinde yaygın olarak kullanılmaya başlanmıştır. Bu tip asansörler en az 2,5 ton taşırlar fakat max. taşıma kapasiteleri 8 tona kadar çıkarılabilir. 

Tasarımı yarı otomatik, tam otomatik, elektrik tahrikli, hidrolik tahrikli veya VVVF kademesiz hız üniteli olarak müşterinin isteği doğrultusunda yapılabilir. Belli standart ölçüler dışına çıkılabilir.

Kabin tasarımları isteğe göre değişebilir fakat genellikle elektrostatik fırın boyalı, koruma bantlı, yük asansörü tipi kabinler kullanılmaktadır. İki duraklı sistemlerde sürücü hiçbir butona basmadan Asansör aracı park yerine veya çıkış noktasına ulaştırmaktadır.

Asansör montaj ve bakımları yetki belgesi olan firmalar tarafından yapılmalıdır. Güvenlik ön planda olduğu için aylık bakımlar ile yıllık kontroller kanunen yapılmalıdır. Bu süreçlerin kanuni sorumluluğu bina yöneticilerindedir.

Toker Asansör olarak sektörde saygın bir şekilde , yetişmiş teknik personelimizle uzun yıllardır , kalitemizden ödün vermeden , güvenli bir şekilde asansör bakımlarını gerçekleştirmekteyiz. 

Logo Tasarımı

Güven Üretiyoruz.