Panaromik Asansörler

Panaromik asansörler iş merkezleri, plazalar , alışveriş merkezleri, eğlence merkezleri, oteller, restoranlar, büyük metro ve tren garlarında , tursitik yapılarda tercih edilir.

Elektrik tahrikli, hidrolik tahrikli ve VVVF kademesiz hız üniteli olarak çeşitlendirilebilir. Kabin duvarları camdan imal edildiği için seyir sırasında kullanıcıya görsel bir keyif sunarlar. Otellerde, alışveriş merkezlerinde, villalarda vb. gibi yerlerde yolcuların dışarıdaki manzarayı seyri için tasarlanmış asansörlerdir. 

Panaromik asansörlerde kabinin duvarları kırılmaz lamine camdan yapılır. Aksesuarlar ve ara çıtalar paslanmaz olarak dizayn edilir. Talep halinde kat kapıları otomatik veya cam panelli olarak tasarlanarak görüntü daha da zenginleştirilebilir.

Asansör montaj ve bakımları yetki belgesi olan firmalar tarafından yapılmalıdır. Güvenlik ön planda olduğu için aylık bakımlar ile yıllık kontroller kanunen yapılmalıdır. Bu süreçlerin kanuni sorumluluğu bina yöneticilerindedir.

Toker Asansör olarak sektörde saygın bir şekilde , yetişmiş teknik personelimizle uzun yıllardır , kalitemizden ödün vermeden , güvenli bir şekilde asansör bakımlarını gerçekleştirmekteyiz. 

Logo Tasarımı

Güven Üretiyoruz.